Instructie

Springlessen - Annelieke ten Pas
Annelieke is zowel in de spring- als in de dressuursport succesvol. Op haar 7e is ze begonnen met paardrijden en op haar 15e begon ze al met lesgeven. Eerst vooral aan kleine kinderen en vanaf haar 18e, toen ze haar Orun fase 2 diploma heeft behaald, is ze meer privelessen en lessen op manege's gaan geven. Ze heeft nu zo'n 10 paarden uitgebracht in de wedstrijden; vaak jonge paarden dus vooral in de B en L. Haar eigen paard heeft ze in het M dressuur en M springen uitgebracht. Annelieke geeft nu zo'n 10 jaar les aan PSV Gasselte.
Home            Het bestuur            Algemeen           Contact

Word lid

Meer informatie en 2 gratis proeflessen ontvangen?
Bel Thea Oosterhoff: 06-23989997

Download hier het aanmeldformulier


Dressuurlessen - Vera van der Weide
Vera is al van jongs af aan betrokken bij de paardensport. Tijdens haar studie HRM heeft ze op verschillende stallen gewerkt. Hier heeft ze zich eerst gericht op het beleren van jonge paarden en is ze zich later meer gaan focussen op het doorrijden van sportpaarden. Ook heeft ze veel ponykampen begeleid, kinder- manegelessen gegeven en later ook privélessen. Op dit moment rondt Vera haar ORUN opleiding tot instructeur basisport allround af en start ze met de dressuurlessen op vrijdag.


Zondaglessen - Tamara Brouwer
Tamara is jarenlang bestuurslid van de vereniging geweest en al sinds haar jeugd actief in de paardensport. In 2000 heeft ze haar ORUN cursus gehaald en geeft met veel plezier les aan de vereniging.